GP

GUN PARTY

Vi startade igång det som idag är GunParty, som ett alternativt campingerbjudande till motorcykelburna individer som kände för att besöka den årligen återkommande Storsjöyran, men som INTE kände för att parkera och campa nere på det slagfältsliknande området nere på stan.


(Det är ju inte alla i vår kultur som längre uppskattar att tälta axel mot axel med nerspydda och i lera ålande tonåringar med mer lust än konsekvenstänk.)


Vi annonserade därför om möjligheten att hos oss slå upp tält i all avskildhet och att vi även kunde erbjuda möjlighet till avträde, transport och frukost till hugade hoj-åkare. Inte mer än så. Hälften så modernt och dubbelt så roligt!!


Första året var det ca sex ekipage som kom och tyckte att det var en bra idé. Ingen av dem hade dock för avsikt att besöka Storsjöyran, utan tyckte att en weekend hos oss i Earps var betydligt trevligare än att knuffas och bufflas med 25.000 Yran-besökare.


Väldigt laid-back och väldigt gemytligt. Så vi drack ett par, tre, tolv…(?) svalkande drycker och snackade skit på vanligt manér istället och bara kände lugnet den helgen.


Se´n har det liksom ”byggts på” under åren. Fler och fler har insett charmen med att hänga med oss uppe på ”ranchen” den där helgen. Vartefter intresset för vår kontemplativa alternativcamping har växt så har även utbudet av bekvämligheter och viss underhållning gjort detsamma. Ingen glömmer väl t.ex. ihåg det år vi hade Puls-Jet-Bonanza!! Specialgjuten Burn-out-platta för den som har för stor diameter på sitt bakdäck. Det Jämt-Indiska Tuareg-tältet med plats och stämning för djup kontemplation och allmänt småmys… Vattenhål här och (mest) där…


Vi har numera möjlighet att erbjuda frukost & middag (och oftast något däremellan också). Tänk härom året när vi hade en mobil vedeldad Pizza-ugn som bakade pizza på plats av hem-malt mjöl!! Mums Filijokkus!!


Tempererad dusch - trots att vi inte ens har rinnande vatten på gården. Snart har vi även förhoppningsvis en fungerande bastu för extra renliga personer (tänk att kunna få svettas utan att arbeta!!!)


Tony har ett magiskt kontaktnät i den musikaliska världen, så utan att göra anspråk på att konkurrera med Storsjöyran så kan även vi erbjuda smäktande toner i div genrer för olika musiksmaker.


Lemonader i alla de former och miljöer. Vuxenfilmsfestival m techno i katakomberna under huset… En häst som kissar Absinth… Ja, allt som gör livet tillfälligt glatt att leva helt enkelt!!


Kom som Ni är och ha så roligt Ni orkar och själva vill. Det är gästerna som gör festen – vi tillhandahåller bara en och annan förutsättning som kan bidra.

  Copyright © All Rights Reserved

Wyatt Earps Riders Motorcycle Club